۱۳۹۴ اسفند ۲, یکشنبه

#ايران -مجاهدين خلق” الگويي براي همگرايي قوميتي ومذهبي






#ايران -مجاهدين خلق” الگويي براي همگرايي قوميتي ومذهبي
روزنامه السياسه كويت - 17 فوريه 2016
زيد الجلوي – نويسنده عراقي
از بزرگترين مشكلاتي كه منطقه ما و نيز دين اسلام حنيف ما با آن روبروست، وجود نداشتن يك رژيم سياسي ايراني است كه علاقمند به برقراري روابط متوازني با اعراب باشد و با آنها از نظرگاه برتري طلبانه مانند رژيم شاه و با فرقه گرايي مذهبي همچون رژيم ولايت فقيه كه هم چون دو رژيم سياسي شوفينست و تروريست عمل كرده و مانع تحقق روياي همگرايي اسلامي شدند، برخورد نكند. اين رويايي بود كه آخوندها در حرف پشت آن رفتند، اما در ميدان عمل از آن چيزي را محقق ننمودند. در واقع اين امر براي آنها محمل وپوشي براي از ميان برداشتن دشمنان شان بود، از جمله در رابطه با اهل سنت كه قاعدتا مي بايد براي آنها حداقل يك مسجد در تهران به عنوان نمادي از همگرايي مذهبي وجود ميداشت، و نه اينكه آنها را از جراثقالها آويزان كند و از اجراي مراسم مذهبي شان منع نمايد.
از نگاه من اين چنين رويايي ميتواند تحقق يابد، با حمايت از جنبش ” مجاهدين خلق” ايران به رهبري بانوي مبارز رهبري كننده آن خانم مريم رجوي. كسي كه مجاهدان سازمان او بدور از ارزش گذاريهاي مذهبي يا قوميتي، در كنار عراق در رويارويي اش با آخوندها ايستادند. و اين خود نشان دهنده اين است كه مسئله دشمني فارسها وعربها، مقوله اي عيني است كه مرز نمي شناسد وميتوان آن را رد كرد وباطل دانست درصورتي كه از رجوي و از ايده سازمان پيشگام او بلحاظ نظرگاهش در قبال اسلام يا مليت حمايت كنيم.
من مدتي است از طريق دنبال كردن حساب توييتر خانم مريم رجوي، و آنچه در حساب توييت سازمان       ” مجاهدين خلق” نوشته ميشود، ملاحظه كرده ام آن اتحاد اسلامي انساني جهاني كه آنها هدف پيش روي خود قرار داده اند، امري نيست كه مذهب شيعه يا سني بتواند آنرا محدود سازد. هم چنانكه جدايي تاريخي فارسها و عربها نمي تواند موجب تحقق نپذيرفتن آن گردد.
نوعي ادبيات خاص بين عربها و ايرانيان وجود دارد كه آنها را از اين مقوله استنباط ميكنيم كه ميگويد” اهالي ايران، پيروي اهل سنت بودند و خاندان صفوي آنها را شيعه كرد” و در اين رابطه پيوسته به اسلام آوردن سرورمان صحابي [ پيامبر اكرم] سلمان فارسي اشاره ميشود، كه اينها همه به منظور نوعي رابطه عاطفي با يكديگر است، همانگونه كه جنگهاي درازمدت و تلخي كه علي يكديگر داشته اند، بعضا نوعي از محبت و اشتياق براي پايان دادن به اين خصومت ايجاد كرده است.


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر