۱۳۹۴ دی ۱۱, جمعه

#ايران -با نزدیک شدن موعد انتخابات، بار دیگر بحث پولهای کثیف و صرف مبالغ چندین میلیاردی برای رسیدن به کرسی مجلس و خرید و فروش آرا، در جریان جنگ و جدال باندها



#ايران -با نزدیک شدن موعد انتخابات،
 بار دیگر بحث پولهای کثیف و صرف مبالغ چندین میلیاردی
 برای رسیدن به کرسی مجلس و خرید و فروش آرا، 
در جریان جنگ و جدال باندها

بحث نقش پولهای کثیف یعنی پولهایی که از طریق فساد و اختلاس و قاچاق انواع کالاها و از جمله قاچاق مواد مخدر به‌دست می‌آید، در نمایش انتخابات و در ساختار قدرت در نظام، اولین بار در اواخر سال93 در جریان جنگ باندها به‌طور رسمی و علنی توسط رحمانی فضلی وزیر کشور دولت روحانی مطرح شد و جنجال بزرگی در رژیم به وجود آورد.

با نزدیک شدن موعد انتخابات، بار دیگر بحث پولهای کثیف و صرف مبالغ چندین میلیاردی برای رسیدن به کرسی مجلس و خرید و فروش آرا، در جریان جنگ و جدال باندها مطرح شده و و باندهای رژیم دست همدیگر را در این رابطه رو می‌کنند. مجدداً رحمانی فضلی وزیر کشور روحانی در یک گفتگوی تلویزیونی این موضوع را البته با احتیاط بیشتری نسبت به سال گذشته مطرح کرد. در این برنامه، ابتدا مجری پرسید:
«بحث پولهای گزافی است که وارد موضوع انتخابات می‌شود. مثلاً در یک مورد، طرف 2میلیارد تومان هزینه انتخاباتش در یک حوزه انتخابی خیلی کوچک شده است. اصلاً این سؤال مطرح است که یک نماینده مجلس طی 4سال چقدر قرار است حقوق بگیرد که الآن 2میلیارد تومان برای صندلی مجلس هزینه می‌کند؟ و آیا کسی که چنین هزینه گزافی می‌کند، واقعاً به مجلس می‌رود که به مردم خدمت بکند؟!»



 روشن است که این افراد و کاندیداها به‌خاطر حقوق نمایندگی نیست که برای رسیدن به مجلس این همه پول خرج می‌کنند. آنها می‌توانند در مجلس با تصویب قوانینی که منافع غارتگران را تأمین می‌کند، سودهای میلیاردی به جیب آنها سرازیر کنند. همچنین روشن است که یک یا چند نماینده نمی‌توانند چنین نقشی داشته باشند، بلکه آنها بایستی شبکه‌یی مرکب از دهها نفر در مجلس باشند تا بتوانند کارهای مورد نظر را پیش ببرند. اما پس از فاش‌گوییهای سال گذشته رحمانی فضلی و هیاهویی که به‌دنبال آن برپا شد، این سؤال مطرح می‌شود که آیا در انتخابات پیش رو، این موارد خرید و فروش و هزینه‌های میلیاردی تخفیف پیدا کرده؟ و آن‌چنان که مجری تلویزیون اشاره می‌کند، نقش پول در انتخابات پیش رو پررنگتر شده و همان‌گونه که خباز استاندار تهران گفته «بعضی کاندیداها سبد خانگی توزیع می‌کنند»!

 البته از وزیر کشور دولت روحانی، همین هم انتظار می‌رود که این طور صرف هزینه‌های میلیاردی و دادن شام و ناهار به رأی‌دهندگان را عادی و طبیعی جلوه دهد!

 اما این فساد، خاص این دولت یا آن دولت و احمدی‌نژاد و غیره نیست؛ این ذاتی استبداد فاسد و مطلقه ولایت‌فقیه است. لازم به اشاره است که چندی پیش لایحه‌یی با قید دو فوریت برای شفاف‌سازی هزینه‌های تبلیغاتی کاندیداها در مجلس مطرح شد، اما مجلس‌نشینها به بهانه‌ها و توجیهات مختلف دو فوریت آن را تبدیل به یک فوریت کردند و این یک فوریت هم فعلاً در آب نمک است و معلوم نیست به عمر این دوره مجلس برسد، تازه مگر مشکل در نبود قانون است؟!
 اما بحث، بحث قانون و کمبود قانون نیست؛ در حاکمیت مافیای آخوندی حاکم بر میهن ما، قوانین برای حمایت از غارتگران و کندن پوست مردم محروم تهیه و تصویب می‌شود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر